Milošević: Zadovoljan pristupom, neki igrači troše kredi

Izvor: RTS, 03.Jun.2020, 21:10

Milošević: Zadovoljan pristupom, neki igrači troše kredi

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je generalno zadovoljan izadnjem svog tima na meču protiv Radnika iz Surdulice.
Crno-beli plasirali su se u polufinale Kupa pobedom protiv Radnika od 2:1.

"Dobra, prva kup utakmica. Znali smo da će biti teško, da je protivnik motivisan. Uspeli smo da postignemo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dva gola i da napravimo još nekoliko akcija i šansi", rekao je Milošević posle meča.
Milošević je istakao i da je loša realizacija opet bila problem njegovog tima, ali da je imao čime i da bude zadovoljan.
"Najveći problem je opet bila realizacija. Kad promašite toliko šansi, uvek na kraju strepite. Neki igrači polako troše kredit koji imaju, ali i te stvari ćemo rešavati u svlačionici. Genaralnio mogu da budem zadovoljan odnosom tokom svih 90 minuta, Imali smo problem na početku meča da uđemo u igru zbog prekida, nije bilo za očekivati da momci odmah uđu koncentrisano", zaključio je Milošević.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milošević: Zadovoljan pristupom, neki igrači troše kredit

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2020

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je generalno zadovoljan izdanjem svog tima na meču protiv Radnika iz Surdulice...Crno-beli plasirali su se u polufinale Kupa pobedom protiv Radnika od 2:1..."Dobra, prva kup utakmica. Znali smo da će biti teško, da je protivnik motivisan. Uspeli...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Lalatović: Ovi igrači zaslužuju da podignu trofej Kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2020, 09:19

Posle plasmana njegovog tima u polufinale Kupa Srbije, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović je izjavio da crveno-beli zaslužuju da osvoje trofej ove sezone...Vojvodina je sinoć u četvrtfinalu Kupa Srbije pobedila Mladost na „Karađorđu“ nakon boljeg izvođenja penala..."Čestitam...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.