Milošević: Sve malere smo proživeli

Izvor: B92, 15.Avg.2020, 21:28

Milošević: Sve malere smo proživeli

Savo Milošević, trener Partizana, rekao je da je njegov tim preživeo dosta malera u prethonda četiri meča.

Partizan je u Surdulici golovima Asana i Sadika savladao Radnik 2:0 u utakmici koju je obeležila jaka kiša i nevreme.

Bio je Savo Milošević >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljut u prvom poluvremenu, ali je posle utakmice na licu imao osmeh.

"Ne znam šta više može da nas sastavi, sve malere proživeli smo u prethodna četiri meča, ustvari možda bolje reći tri, protiv Javora je bilo i dobro. Opet smo loše ušli u meč, ali o tome neću ovaj put. Em ovo vreme, jak pljusak, ali u drugom poluvremenu manji je bio intenzitet kiše, pa se moglo igrati. U drugom delu zadovoljan sam svim segmentima igre, ali opet smo propustili veliki broj šansi. Rekao sam pred prvenstvo da moraju da se dobijaju mečevi na strani, ne mora da se da četiri, pet golova, ali mora da se pobeđuje. Drago mi je i što danas ponovo nismo primili gol", rekao je posle meča Savo Milošević.

Partizan je drugu utakmicu u nizu završio bez primljenog gola.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.