Milošević: Spremni smo za derbi, spavaću mirno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Feb.2020, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Spremni smo za derbi, spavaću mirno

Trener fudbalera Partizan Savo Milošević izjavio je danas da je njegova ekipa spremna za sutrašnji, 162. večiti derbi protiv Crvene zvezde.

"Biću kratak, verujem da je moja ekipa spremna za sutrašnji derbi. Svi su zdravi, pripreme idu po planu. Mogu da budem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zadovoljan situacijom u ekipi. Svi smo fizički i psihološki spremni za ono što nas čeka na Marakani", rekao je Milošević na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

Crvena zvezda derbi dočekuje s novim trenerom Dejanom Stankovićem, a Milošević ističe da će prednost crno-belih biti to što je njegov tim ostao u skoro nepromenjenom sastavu.

"Pričao sam da je naša najveća snaga što smo sačuvali tim uz dva nova igrača i da to treba da predstavlja određeni kvalitet. Sa sigurnošću ne mogu da kažem šta očekujemo od Zvezde. Analizirali smo dve utakmice i odlaskom Marina znali smo da će koncept igre biti promenjen. Videli smo šta je to otprilike zamislio trener Stanković. Pokušaćemo da se adaptiramo na Zvezdin nivo igre. Oslanjamo se na sebe, treba da se vratimo na nivo igara iz evropskih utakmica i da iskoristimo individualni kvalitet", rekao je Milošević.

On je upitan i koji će to igrači Crvene zvezde biti najveća opasnost za njegov tim.

"Ima dosta igrača koji su nam predstavljali problem. I Pavkov, Ben, Ivanić nam je napravio problem u jednom derbiju. Često se dešavalo da derbi odluči neki igrači od kojeg se to najmanje očekuje. Sve mora da se uzme u obzir. Ima dosta igrača u Zvezdi na koje treba da obratimo pažnju ako želimo dobar rezultat", rekao je trener Partizana.

Dodao je da zna kojih će 11 igrača izaći sutra na teren stadiona "Rajko Mitić", a upitan je i da li mirnije spava pred derbi sada kao trener ili kada je bio igrač.

"Ako mislite na odgovornost, sada je ona veća nego kada sam igrao fudbal. Odgovornost kao trenera je daleko veća. Ako mislite konkretno na spavanje, nemam problem s tim. Savršeno mirno spavam, spavaću i noćas. Ne znam da li je to genetska stvar ili moje geografsko poreklo. Nemam problem s tim", zaključio Milošević.

Fudbaler crno-belih Saša Zdjelar najavio je pobedu svog tima u sutrašnjem derbiju.

"Još jedan derbi i još jedno novo iskustvo za sve nas. Verujem u svoje saigrače i da su spremni da pokažu sve ono što su pokazali i u prethodnim derbijima. Mislim da utakmica i njen značaj mnogo donose, ali posle utakmice mislim da ćemo mi izaći kao pobednici", rekao je Zdjelar.

Meč između Crvene zvezde i Partizana igra se sutra od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.