Milošević: Primarni cilj ostvaren

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2020, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Primarni cilj ostvaren

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, posle pobede protiv Proletera, rekao je da je ekipa ostvarila primarni cilj.

Crno-beli su na svom stadionu slavili protiv Proletera sa 3:1 u 23. kolu Superlige.

"Primarni plan ostvaren, tri boda. Veoma je bitno da smo se vratili na pobednički kolosek posle utakmice u Senti, jako bitno i pred derbi da vratimo dobro raspoloženje, tako da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smo najosnovnije uradili. Takođe, bitno da se niko nije povredio, tako da je sve ovo što se danas izdešavalo baš po volji, onako kako smo priželjivali. Čestitam momcima na ozbiljnom pristupu tokom 90 minuta. Naravno, možemo mnogo bolje da igramo, ali ne bih sad trošio reči na te stvari. Primarni cilj je ostvaren i to je najbitnije", rekao je Milošević novinarima posle meča u kojem je Partizan pobedio.

Milošević je upitan i da li je po volji i Zvezdnin rezultat, koja je odigrala nerešeno sa Inđijom.

"Nisam na to mislio u ovom izlaganju. Svakako nam prija, ali, ponoviću, treba da vodimo računa o sebi i onome što mi treba da radimo... Biće dosta priče o derbiju, naravno da je moguć kiks. Kiksnuli smo mi pre par dana, danas Zvezda. To se dešava, ali derbi je prilika da vidimo ko je gde u ovom momentu. Ne bih se mnogo osvrtao na to što je Zvezda igrala u Inđiji nerešeno", rekao je Milošević.

Trener crno-belih potvrdio je da je Zoran Tošić napustio klub i da će karijeru nastaviti u Kini u Taidž Juandi.

"Pričali smo o tome, sada je definitivno. Meni jedino ostaje da mu poželim sve najbolje u nastavku karijere. Zadužio je mnogo ovaj klub, sve nas i hvala od mene, svih nas, stručnog štaba, verujem i od svih igrača na svemu što je uradio za ovu ekipu, ovaj klub. Da ga posluži zdravlje, jedan fenomenalan momak, igrač... Doneo nam je dosta stvari u prethodnih godinu dana, nadam se da će nastaviti sa tim igrama i u Kini", zaključio je Milošević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.