Milošević: Mačva da se shvati kao Malatija

Izvor: RTS, 03.Avg.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Mačva da se shvati kao Malatija

Trener Partizana Savo Milošević pozvao je svoje fudbalere da meč protiv Mačve na svom terenu shvate kao da je evropska utakmica i na pravi način naprave uvertiru pred Malatiju u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
"Jako bitna utakmica u nizu, sve u avgustu su od velikog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << značaja. Dolazi nam Mačva posle teških mečeva s Velšanima i važno je da se oporavimo fizički. Posle toga, čeka nas ključna utakmica (Malatija), probaćemo da zadržimo gro igrača u startnoj postavi, a pojedince rotiramo", rekao je Milošević na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Meč će se igrati pred praznim tribinama zbog kazne Partizanu još iz prošle sezone zbog uvredljivih skandiranja navijača.
"Jako mi je žao što neće biti publike. Pre samo dva dana bio je veći broj ljudi nego što je praksa i bilo bi lepo kada bi bilo tako protiv Mačve, ali ne može. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat kako bismo na najbolji način uputili pozivnicu navijačima za Malatiju".
Kako je naglasio, Mačva je poslednjih godina jedan od najpozitivnijih primera u srpskom fudbalu.
"Mačva je nama prijateljski klub. Imamo ljude bliske meni, svima nama, Ivicu Kralja, Darka Teškovića... Drago mi je što je Mačva uspela da se digne na viši nivo. Moramo ozbiljno da je shvatimo, da imamo prilaz kao da je evropski duel", rekao je 
Milošević.
Ističe da je svestan kikseva iz prošle sezone, ali da "ne živi" u prošlosti.
"Mnogi su uspeli da nas iznenade prošle godine, ali ne želim da se vraćamo na to. Potpuno je samoubistvo život u prošlosti u fudbalu. Jasno je da moramo da budemo bolji... Znam da je zanimljivije i atraktivnije igrati Ligu Evrope, ali oni igrači koji tako razmišljaju neće biti u prvoj postavi. Za mene nema podele, svaka utakmica mora isto da se tretira", zaključio je Milošević, konstatujući da očekuje još dva ili tri pojačanja do kraja prelaznog roka.
Utakmica 3. kola Superlige Srbije Partizan - Mačva igra se u nedelju od 20 sati.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Milošević: Meč sa Mačvom treba shvatiti kao da igramo sa Malatijom

Izvor: B92, 03.Avg.2019

Trener Partizana Savo Milošević pozvao je svoje fudbalere da meč protiv Mačve na svom terenu shvate kao da je evropska utakmica...On kaže da želi da igrači na pravi način naprave uvertiru pred Malatiju u kvalifikacijama za Ligu Evrope...Utakmica 3. kola Linglong Superlige Srbije Partizan - Mačva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.