Milošević: Imam jednu dilemu, biće poseban pritisak

Izvor: B92, 09.Jun.2020, 13:34

Milošević: Imam jednu dilemu, biće poseban pritisak

Trener Partizana Savo Milošević rekao je da otprilike zna kakvu će postavi izvesti Dejan Stanković u sredu u polufinalu Kupa Srbije.

Isto tako Savo ističe da strateg crveno-belih pretpostavlja za kakav će se on tim odlučiti, što znači da nema mnogo nepoznanica.

"Prva moja želja je da igrači budu spremni, imali smo 3-4 mala problema posle Spartaka. Imamo još jedan trening. Odlučivaće detalji. Nadam se da će ti detalja biti u našu korist. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Proći ćemo ih još jednom na treningu", rekao je Milošević na konferenciji za medije.

Pored Miloševića na konferenciji je bio i Strahinja Pavlović.

Milošević je pričao o taktici.

"I nama i njima je najveća nepoznanica fizika. Neki parametri mi pokazuju da smo dosta dobro spremni, s obzirom da nismo dugo igrali. Ali ovakve utakmice donose dodatne doze adrenaline i potrošnju. To se nadomešćuje voljom i htenjem. Sutra će posebno biti pritiska jer je nokaut faza i gubitnik gubi sve. Pobednik će biti ona ekipa koja bude više kontrolisala", kaže trener Partizana i dodaje:

"Imam još jednu dilemu za sastav, ali to je pod uslovom da svi budu spremni. Nadam se da će popodnevni trening doneti dobru sliku. Što se tiče našeg tima, manje više sve se zna, nikada nismo imali tajne oko tima, ljudi to znaju".

Na pitanje na koga je pauza ostavila više trag, Milošević kaže:

"Imam uvid u ono kako naša ekipa izgleda fizički, ne mogu da poredim sa Zvezdinim igračima. Sutrašnja utakmica je posebna vrsta adrenalina i to od igrača iziskuje dodatan napor. Sutra ćemo videti ko je u boljem stanju, sada je jako teško proceniti".

O porazu u Subotici je rekao sledeće:

"Porazi uvek donose dobro, ako niste spremni da učite. Ali ne znam da li će moči da nam pomogne sutra, sigurno hoće u budućnosti. Jer je sutrašnja utakmica specifična. Ali moramo mnogo bolje".

Milošević ističe da je dobra odluka da se uvede pet izmena.

"Sigurno je bolje sa pet izmena, znači. Dobro je i što su samo tri prekida, inače bi utakmica predugo trajala. Dobro je da treneri imaju više opcija, posebno posle ovolike pauze jer su igrači podložni povredama. U prethodnom derbiju u Humskoj su nam rezervisti doneli pobedu", rekao je Milošević i dodao:

"Slažem se da je Zvezda bolje počela prošli derbi, bila agresivnija, ali neću vam otkriti kako ćemo mi početi".

Savo kaže da otprilike zna postavu Crvene zvezde.

"Imam predstavu otprilike o Zvezdinoj postavi. Kao što oni pretpostavljaju 95 odsto našeg tima, tako i mi njihov. Uz jednu ili sve izmene, ali otprilike znamo".

Milošević nije želeo da komentariše izbor sudije.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Subotica

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Savo Milošević: Imam samo jednu dilemu i znam 95 odsto Zvezdinog tima! Znamo kako ćemo odgovoriti na agresiju

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jun.2020

"Penale, ako ih bude, neću gledati", kaže trener Partizana pred polufinale Kupa Srbije..Igraće samo najspremniji. Neće biti eksperimenata, na teren mogu momci koji su na maksimalnom broju obrtaja...Tako razonuje Savo Milošević, kao da želi da ispravi grešku sa prethodnog okršaja sa Crvenom zvezdom,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.