MILOŠEVIĆ PRED PUT ZA TURSKU Očekujem ofanzivniju Malatiju, ali sve zavisi od nas

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOŠEVIĆ PRED PUT ZA TURSKU Očekujem ofanzivniju Malatiju, ali sve zavisi od nas

Pred Partizanom je najvažniji susret u dosadašnjem delu sezone. Razume se, ukoliko crno-beli prošu Malatiju, slede im bitniji mečevi, ali  o tom po tom. Trenutno je fokus na Turcima. Tim iz Humske dobio je prvi susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope rezultatom 3:1. U Malatiji će u četvrtak (19:00) morati da potvrdi uspeh iz Humske.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,95 na pobedu Partizana protiv Malatije.
Trener Partizana Savo Milošević smatra da je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << njegova ekipa u prvom meču videla da može da igra protiv Malatije, ali da crno-beli moraju da budu oprezni i da svako opuštanje može skupo da ih košta.
– Očekivanja su prvo da se svi osposobimo, ostao je još Bojan Ostojić, blizu je, trebalo bi da može… To je prva briga koju treba da prebrinemo. Što se tiče ostalog, očekujemo izuzetno tešku utakmicu, protiv ozbiljne ekipe. Neće uopšte biti lako, ali smo pokazali da možemo sa njima i dosta stvari će zavisiti od nas – rekao je Milošević novinarima pred put za Malatiju.
Kakvu Malatiju očekujete u revanšu?
– Mnogo ofanzivniju u odnosu na prvi meč. Pokazala je u Ljubljani da, kada hoće i kada juri rezultat, može mnogo ofanzivnije da igra. Ne verujem da će da ići “grlom u jagode”, ali sigurno  ofanzivniju nego u Beogradu.
Da li će rezultat iz Beograda da “ukljuljka” vaše igrače?
Taman posla! Svesni su igrači, svi su svesni da Malatija može mnogo više i da je rezultat u prvom susretu izdejstvovan samo zahvaljujući našoj odličnoj igri, ali ako pomislimo za trenutak da će biti lako, imaćemo veliki problem.
Opuštanje se desilo u Kruševcu?
– Bilo koje opuštanje može skupo da nas košta. Za početak, u Turksoj neću da rotiram. Moja greška je što sam protiv Napretka izveo tim koji nije dobro izbalansiran, pogotovo kada je u pitanju defanzivna stabilnost. Mnogo loših stvari je proisteklo iz toga. Greška je bila sastav i teba učiti na greškama.
Zbog ispada navijača Partizan će naredna dva evropska susreta kao domaćin da igra pred praznim tribinama. Kako gledate na to?
– Nikako – bio je kratak Savo Milošević.
Partizan u Turskoj očekuju visoke temperature, a Milošević smatra da će njegovoj ekipi biti teško, bez obzira na vremenske prilike. Dodao je da je jedini kadrovski problem pred meč Bojan Ostojić i da bi Takuma Asano trebalo da bude spreman za više od 45 minuta.

The post MILOŠEVIĆ PRED PUT ZA TURSKU Očekujem ofanzivniju Malatiju, ali sve zavisi od nas appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJAVA DANA (četvrtak, 15. avgust): Partizan overava Malatiju, Evropa je na tapetu... Nole igra u Sinsinatiju

Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2019, 08:20

MALATIJA – PARTIZAN, 19.00 (Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope) Bolje što Savo Milošević nije zadovoljan igrom, odnosno remijem protiv Napretka, nego da se Parnom valjku neozbiljnost obije o glavu protiv Malatije. Istina, kapital je 3:1 iz Humske, ali ne treba biti baš ohol, pa verovati da će...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.