Pneumatik Dunlop Winter Sport 5 je pobednik na testu zimskih pneumatika revije Auto Bild

Izvor: PRObjave.com, 01.Okt.2018, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pneumatik Dunlop Winter Sport 5 je pobednik na testu zimskih pneumatika revije Auto Bild

Dunlopov zimski pneumatik Winter Sport 5 je pobednik na testu zimskih pneumatika ugledne nemačke revije Auto Bild. Revija Auto Bild je pomenuti pneumatik Dunlop Winter Sport 5 označila kao "vrhunski pneumatik bez ikakvog nedostatka."
Dunlop Winter Sport 5 pobednik je na testu zimskih pneumatika koji svake godine izvodi renomirana revija Auto Bild.* Zahvaljujući odličnoj vodljivosti u svim vremenskim uslovima, preciznom upravljanju i troškovnoj efikasnosti, testirani pneumatik u dimenziji 195/65 R15 je pobedio svih 19 konkurentnih pneumatika. U reviji je pohvaljen kao "vrhunski pneumatik bez ikakvog nedostatka", a zbog troškovne efikasnosti dobio je i "Eco-Master" titulu.
Razvijen specijalno za zimske uslove
Pneumatik Dunlop Winter Sport 5 razvijen je sa ciljem da u nepredvidljivim zimskim uslovima omogući neophodno prianjanje, a pored toga da obezbedi bolje performanse na putevima prekrivenim snegom i izvanredno bočno prianjanje na klizavim površinama. Svojim inovacijama Dunlop neprestano stremi ka razvoju vrhunskih pneumatika, što se pokazalo takođe na pomenutom prestižnom testu revije Auto Bild.
* Objavljeno u reviji Auto Bild, 20. septembra 2018. godine, br.: 38. Testirano 20 pneumatika dimenzija 195/65 R15; vozilo na testu: VW Golf.

Informacije o preduzeću Goodyear Dunlop Sava Tires
Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. je jedan od vodećih proizvođača pneumatika u jugoistočnoj Evropi i još od 1998. godine je deo međunarodne korporacije Goodyear. Društvo Goodyear Dunlop Sava Tires, koje odlikuje certifikat "Družini prijazno podjetje" i koje je 2017. godine već peti put uzastopce dobilo nezavisni certifikat "Top Employer", ima oko 1.400 zaposlenih.
Goodyear Dunlop Sava Tires proizvodi, odnosno prodaje, pneumatike za putnička, poluteretna i teretna vozila, pneumatike za industrijske i građevinske mašine, pneumatike za motocikle i unutrašnje gume. Prodajni program čine pneumatici pet robnih marki: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda i Debica. Naši pneumatici pružaju sigurnost i udobnost vozačima na putevima u celom svetu jer oko 80 procenata pneumatika prodajemo u evropske i druge države putem prodajne mreže koncerna Goodyear. Za više informacija o našim pneumaticima posetite internet strane www.goodyear.eu, www.dunlop.eu, www.fulda.eu i www.sava-tires.com.
Informacije o korporaciji Goodyear
Goodyear je jedan od najvećih proizvođača pneumatika na svetu. Zapošljava oko 64 hiljade ljudi, a proizvodnju ima u 48 pogona koji se nalaze u 22 države u svetu. U svoja dva Centra za inovacije, Akron u Ohaju i Colmar-Berg u Luksemburgu, Goodyear nastoji da razvija najnaprednije proizvode i usluge koji u svojoj branši postavljaju standarde u tehnologiji i performansama. Za više informacija o korporaciji Goodyear i njenim proizvodima posetite internet stranu www.goodyear.com.
Golin
Takovska 45
11000 Beograd
Tel: +381 11 3391010
Web: www.golin.com/rs
Kontakt:
Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Email: smilica@golin.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.