Otvorene su prijave za online AIBG Belgrade - programersko takmičenje na polju veštačke ...

Izvor: PRObjave.com, 24.Nov.2020, 12:16

Otvorene su prijave za online AIBG Belgrade - programersko takmičenje na polju veštačke ...

Treći AIBG Belgrade se usled trenutne epidemiološke situacije održava online 11. i 12. decembra.
Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd, poznato kao BEST Beograd, po treći put sa ponosom organizuje Artificial Intelligence BattleGround - AIBG Belgrade, programersko takmičenje na polju veštačke inteligencije.
Takmičenje je namenjeno studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta širom Srbije, koji su takmičarskog duha i žele da pokažu svoje znanje iz programiranja i veštačke inteligencije.
Timovi će imati na raspolaganju 20 časova za izradu inteligentnog igrača (bot-a), koji će se boriti sa botovima suparničkih timova u zadatoj video igri. Pobednički tim očekuje nagrada u iznosu od 100.000 RSD.
Udruženje studenata tehnike Evrope je međunarodna, neprofitna, apolitična studentska organizacija, koja broji 93 lokalne grupe u 34 zemlje. Od svog osnivanja 2003. godine, lokalna grupa BEST Beograd omogućava povezivanje, razmenu i saradnju sa studentima iz cele Evrope, a njene članove čine studenti sa tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta, kao i Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.
Ne propusti priliku da osvojiš vredne nagrade, zato nam se pridruži 11. i 12. decembra.
Okupi tim i prijavi se do 3. decembra na aibg.best.rs.
BEST Beograd
Tehnolosko-metalurski fakultet, Karnegijeva 4, soba 9a
11000 Beograd
Tel: +381 11 33 70 545
Fax: +381 11 33 70 545
Email: beograd@best.eu.org; belgrade@best.eu.org
Web: www.best.rs
Kontakt:
Aleksandra Gospavić
Funkcija: Koordinator tima za odnose sa javnošću
Tel: +381 69 360 94 12
Email: aleksandra.gospavic@best.eu.org

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.