Izvor: PRObjave.com, 01.Jun.2009, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pesma Vlada Georgieva samo na Telenor muzici!

"Pjesma "Bez tebe" je prava najava i upravo ono što ćemo slušati na mom novom albumu. Melodijski veoma slična pjesmama sa prvog albuma, opet produkcijski veoma nova kada sam ja u pitanju. Jedan dobar i zdrav gitar-pop. Ono što pjesmu izdvaja od ostalih jeste to da je snimana uživo, u čemu su mi pomogli mnogi vrhunski muzičari sa kojima godinama sarađujem. Kao i prethodnu pjesmu, ovu ću promovisati putem Telenorovog WAP portala, što je efikasan način zaštite od piraterije. Nadam se da će ljudi shvatiti koliko je zaštita autorskih prava važna za budućnost muzike i truditi se da preuzimaju kvalitetne muzičke sadržaje legalnim putem", kaže Vlado Georgiev.
Ovim se nastavlja uspešna saradnja Telenora i poznatog kantautora, zasnovana na prepoznavanju vrednosti u inovativnom, kreativnom i kvalitetnom radu, kao i na zajedničkoj borbi za zaštitu autorskih prava.
Pored pesama ovog muzičara, u okviru usluge "Telenor muzika bez limita" nalazi se više od 250 000 pesama svih muzičkih žanrova, koje su na raspolaganju svim Telenorovim korisnicima za mesečnu pretplatu manju od cene jednog domaćeg diska.
Svi muzički sadržaji imaju DRM zaštitu. Takođe, kompanija već dve godine sarađuje sa Organizacijom za zaštitu muzičkih autorskih prava - SOKOJ i aktivno učestvuje u zaštiti autorskih prava.
Telenor je sedmi po veličini mobilni operator na svetu sa 166 miliona korisnika, od čega 2,863 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.
 
 
McCann Erickson Public Relations agency
Terazije 7-9
11000 Array
Tel: +381 11 20 29 648
Fax: +381 11 32 85 170
Email: miloje.sekulic@mccannpr.co.rs
Web: www.mccannpr.co.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.