NAŠ OTISAK - Prodajna izložba umetničkih grafika korisnika psihijatrijskih usluga

Izvor: PRObjave.com, 10.Mar.2015, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NAŠ OTISAK" - Prodajna izložba umetničkih grafika korisnika psihijatrijskih usluga

U četvrtak, 12.3.2015. godine, sa početkom u 18 časova, u Ustanovi kuture Parobrod, Kapetan Mišina 6a, biće održana prodajna izložba radova nastalih tokom radionica umetničke grafike, čiji autori su korisnici psihijatrijskih usluga, članovi Udruženja Videa. Izložba će biti otvorena za posetioce do subote 14.3.2015.godine.
Radovi koji će biti izloženi, rezultat su vrednog i kreativnog rada korisnika, na radionicama umetničke grafike, održanim u Udruženju Videa krajem 2014. godine. Pored art terapijskih elemanata, negovanja zdravlja i kreativnosti, veliku vrednost umetničke radoinice, predstavlja sama izložbe radova koja korisnicima pruža mogućnost drugačijeg pogleda na svet, mogućnost kontakta sa nekim drugačijim ljudima, sa kojima će komunikacija biti ostvarena na jednom novom i uzvišenom nivou. Radionice su održane uz podršku od strane Caritasa Srbije i finansijsku podršku projekta PRO.ME.NE - Promocija Mreže za mentalno zdravlje, koji se odvija pod pokroviteljstvom programa Evropske unije za podršku civilnom društvu.

O Udruženju Videa
Udruženje Videa, postoji od 2008. godine i osnovano je na inicijativu pacijenata Bolnice za psihijatriju, KBC „Dr Dragiša Mišović-Dedinje". Udruženje okuplja korisnike psihijatirijskih usluga i stručnjake zainteresovane za pružanje podrške korisnicima i prevenciju stigmatizacije i marginalizacije. Cilj Udruženja poredstavlja osnaživanje komunikacije između samih korisnika, kao i komunikacije sa društvom u celini.
Ruskin&Hunt
Takovska 45
11000 Beograd
Tel: +381 11 3391010
Email: office@ruskinhunt.com
Web: www.ruskinhunt.rs
Kontakt:
Vanja Lazarević
Email: vanja.lazarevic@rukinhunt.com

Nastavak na PRObjave.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.