Lansiran TehnoMagazin.rs koji vam pomaže u kupovini

Izvor: PRObjave.com, 10.Sep.2014, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lansiran TehnoMagazin.rs koji vam pomaže u kupovini

Ove nedelje pušten je u rad www.tehnomagazin.rs koji je namenjen za ispomoć kupcima u kvalitetnom odabiru tehničkih proizvoda.

Svedoci smo da savremene tehnologije napreduju na dnevnom nivou, dok sa druge strane kada želite da kupite bilo kakav tehnički proizvod potrebno je da savladate veliki broj novih termina koji predstavljaju manje ili više važne karakteristike proizvoda da bi ste za vaše pare dobili ono što vam zaista treba.

TehnoMagazin.rs ima za cilj da jednostavnim jezikom objasni koje su to karakteristike pojedinačnih tehničkih proizvoda koje vas mogu opredeliti da taj proizvod i kupite.

Pored samog opisa namene predstavljene grupe proizvoda i opisa samog proizvoda, u sklopu teksta se obično predstave još nekoliko proizvoda iz iste grupe koji objektivno imaju povoljnu cenu u odnosu na sam kvalitet pojedinačnog proizvoda.

U slučaju da čitaocu teksta ponuđene karakteristike predstavljenih proizvoda odgovoraju, u sklopu samog teksta je omogućeno da korisnik naruči online zaj proizvod preko e-prodavnice Elbraco.rs.

Kompanija Elbraco Group je kreirala ovaj projekat online magazina sa namerom da što objektivniji i jednostavniji način upozna potencijalne kupce sa svim potrebnim karakteristikama pojedinačnih proizvoda zbog olakšanja procesa kupovine i izbora najboljih proizvoda prema konkretnim potrebama kupaca.

Cilj je da u narednim mesecima TehnoMagazin.rs postane relevantna veb destinacija kojoj će kuci verovati u objektivnost izbora određenih tipova proizvoda.
TehnoMagazin.rs

25000 Sombor
Tel: +381 25 421783
Email: redakcija@tehnomagazin.rs
Web: www.tehnomagazin.rs
Kontakt:
Branislav Šoškić
Funkcija: urednik
Email: redakcija@tehnomagazin.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.