Knjige i video seminari za vaše pravo obrazovanje i posao

Izvor: PRObjave.com, 16.Sep.2021, 13:11

Knjige i video seminari za vaše pravo obrazovanje i posao

15.09.2021. godine lansirana je specijalna zajednička ponuda dve knjiga i pridruženih veb seminara na temu lakog dolaska do posla i načina kvalitetnog obrazovanja za poslove u 21. veku.

Autor knjiga, Dragan Varagić izdao je do sada pet zapaženih knjiga iz oblasti e-poslovanja, zapošljavanja i obrazovanja, a u ovoj ponudi se nalaze knjige "Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspšenu karijeru" iz 2015. godine i "(Ne)obrazovanje za vaše dete", koja je objavljena u decembru 2020. g.

Obe knjige na veoma aktuelan način pokazuju kroz praktične primere na koji način iskoristiti mogućnosti interneta i savremenih načina neformalnog obrazovanja da bi se došlo do odličnih plata.

Video seminari koji se mogu naručiti uz ove knjige dodatno pomažu razumevanje tematike i omogućuju objašnjenja sa mnoštvom primera iz prakse.


Detaljnije o ovoj ponudi: https://predavanja.draganvaragic.com/specijalna-ponuda/
PRObjave
Šekspirova 3
21000 Novi Sad
Tel: 062/8 360 659
Email: redakcija@probjave.com
Web: www.probjave.com
Kontakt:
Dragan Varagić
Funkcija: CEO PRObjave.com
Mob: 062/8 360 659
Email: redakcija@probjave.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.