Izložba povodom obeležavanja Nacionalnog dana bez duvana

Izvor: PRObjave.com, 30.Jan.2018, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba povodom obeležavanja "Nacionalnog dana bez duvana"

Povodom obeležavanja 31. januara, "Nacionalnog dana bez duvana", Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut" u atrijumu Narodne biblioteke Srbije organizuje retrospetkivnu izložbu plakata studenata umetničkih fakulteta pod nazivom "Sve za zdravlje, zdravlje za sve", koja će biti otvorena 31. januara 2018. godine u 11.00 časova.
Posetioci će do 14. februara 2018. godine moći da vide najbolje radove studenata umetničkih fakulteta koji su izabrani na nagradnim likovnim konkursima u periodu 2012-2016. godine.
Najbolje radove na sprovedenim konkursima izabrao je stručni žiri koji čine stručnjaci iz oblasti kontrole duvana, promocije zdravlja i likovnih i primenjenih umetnosti.
Cilj sprovedenih konkursa je podsticanje mladih na aktivan odnos prema zdravlju i prepoznavanje značaja uticaja vodećih faktora rizika na zdravlje. U fokusu ove retrospektivne izložbe biće radovi na temu štetnosti pušenja i izloženosti duvanskom dimu. Mladi umetnici su modernim tehnikama likovnog izražavanja, upozorili javnost svojim likovnim sredstvima komunikacije na opasnosti po zdravlje i okruženje koje se kriju u izloženosti duvanu i duvanskom dimu.
Blumen Group
Milana Rakića 65a
11000 Beograd
Tel: +381 11 4082568
Web: www.blumengroup.rs
Kontakt:
Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
Email: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.