Izazovi radost - Predlog novogodišnjih poklona: za nju, njega i oboje

Izvor: PRObjave.com, 04.Feb.2016, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izazovi radost - Predlog novogodišnjih poklona: za nju, njega i oboje

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria blogerka Branislava Antović je napisala tekst:
Izazovi radost – Predlog novogodišnjih poklona: za nju, njega i oboje O darivanju i lepoti istog pisala sam u nekoliko navrata na blogu. A opet, imam potrebu da na ovu temu pišem iznova i iznova. Jer, čini mi se da zaista nema ničeg lepšeg no malim znakom pažnje nekome izazvati osmeh i onaj specifičan pogled koji u isto vreme otkriva iznenađenje, oduševljenje i znatiželju.
Međutim, ovaj put reših da preskočim pisanje i da vam se na pomenutu temu obratim direktnije i neposrednije - kroz novu epizodu serijala "Izazovi radost". Da, biće drugačija od prethodnih ali će u suštini imati isti cilj kao i sve ranije epizode: da inspiriše i podstakne da obradujete sebe ali i vama najdraže. Ovaj put ići ću sa pet direktnih predloga kako da to učinite. Jedan je posebno važan i ima veze sa aktuelnim Coca-Cola novogodišnjim karavanom i akcijom tokom koje se organizovano prikupljaju knjige za sve mališane bez roditeljskog staranja. O tome kako možete da učestvujete u ovoj sjajnoj akciji i na koji način je ista osmišljena čućete ukoliko čim pre kliknete na "play". Ujedno, saznaćete i koji su moji predloziidealnih novogodišnjih poklona za nju, njega i oboje a sve u svrhu širenja radosti u ovom istinski posebnom periodu godine. Zato nadam se da ćete uživati gledajući novu epizodu našeg malog serijala i da ćete po odgledanom videu dobiti želju i poriv da nekog vama dragog ili pak nekog potpuno nepoznatog obradujete i inspirišete da učini isto.
Ovo je samo deo teksta. Ceo tekst možete pročitati na branasdivineworld.com/2015/12/izazovi-radost-predlog-novogodisnjih-poklona-za-nju-njega-i-oboje
Bloggers Network
Rajka Mamuzića 6
21000 Novi Sad
Email: kontakt@bloggersnetwork.org.rs
Web: www.bloggersnetwork.org.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.