British International School svim učenicima i njihovim roditeljima želi uspešnu novu ...

Izvor: PRObjave.com, 17.Avg.2018, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

British International School svim učenicima i njihovim roditeljima želi uspešnu novu ...

British International School u Beogradu već 21 godinu uspešno obrazuje kako učenike diplomatskog kora i stranog biznisa u Srbiji, tako i domaće učenike. Mnogi od bivših učenika BIS-a danas rade u svetu i u Srbiji kao uspešni advokati, lekari, inženjeri, menadžeri, lingvisti...
Ova škola radi po svetski priznatom programu Univerziteta u Kembridžu, i priznata je kako od britanskog tako i od srpskog Ministarstva obrazovanja.
British International School je članica Evropske asocijacije internacionalnih škola (ECIS) Asocijacije britanskih internacionalnih skola (COBIS), a takođe je i jedini operater u Srbiji za sportski program Vojvode od Edimburga koji je 1952. utemeljio Nj.K.V. Princ Filip.
Učenici BIS-a godinama osvajaju nagrade na međunarodnim takmičenjima. Tako je ovog proleća ekipa 8. razreda BIS-a osvojila 5. mesto u ukupnom svetskom plasmanu na onlajn takmičenju iz matematike pod okriljem svetskog takmičenja World Education Games. Takođe je nekoliko učenika osnovne i srednje škole BIS osvojilo nagrade za učeničku poeziju na takmičenju organizovanom od strane Saveta britanskih internacionalnih škola.
Radujemo se početku nove školske godine i novim uspesima naših učenika.

Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili 011-3066-096.
British Internacional School - EDUCATION FOR SUCCESS
INFORMACIJE ZA UPIS: http://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/
British International School
Smetanina 12
11040 Beograd
Tel: +381 11 30 66 096
Fax: +381 11 36 74 851

Kontakt:
Milica Slijepčević

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.