Britanska internacionalna škola - Obrazovanje za  uspešnu budućnost

Izvor: PRObjave.com, 29.Apr.2019, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanska internacionalna škola - Obrazovanje za uspešnu budućnost

Britanska internacionalna škola u Beogradu (BIS), osnovana je pre 22 godine. Do sada su učenici BIS osvojili brojne nagrade. To je potvrda da se deca uzrasta od 3 do 18 godina obrazuju po najkvalitetnijem Kembridž programu.
Kao prva privatna škola u Srbiji koja je uvela Kembridž program, Britanska internacionalna škola na Dedinju u Beogradu, prepoznata je kao najkvalitetnija škola ove vrste u Srbiji.
Mnoge generacije učenika imale su priliku da, uz najkvalitetnije nastavno osoblje većinom iz Velike Britanije sa velikim iskustvom, uče na engleskom jeziku po najsavremenijim nastavnim programima.
Sve to je dalo odličan rezultat i na međunarodnom planu. Učenici su osvajali brojne nagrade iz različitih oblasti: matematike, računarstva, konstrukcije, književnosti. Na to smo svi veoma ponosni.
Britanska internacionalna škola neguje holistički pristup obrazovanju i vaspitanju učenika. Cilj je da se pored najkvalitetnijeg obrazovnog programa, kroz niz vannastavnih aktivnosti, razvije kompletna ličnost učenika kroz razvoj talenata iz oblasti nauke, književnosti, umetnosti, sporta i svih drugih oblasti. Jedna od aktivnosti na koju smo ponosni vezana je za društveno odgovorno poslovanje kome je BIS posvećena od osnivanja. Svake godine naši učenici, njihovi roditelji i kolektiv škole organizuju Humanitarni bazar u cilju prikupljanja pomoći za decu kojoj je pomoć najpotrebija.
Veliki broj učenika BIS u proteklih 22 godine, završili su prestižne fakultete širom sveta i postali uspešni u svom poslu na svim kontinentima. Oni su naš ponos i naša inspiracija.

Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili 011-3066-096.
British Internacional School - EDUCATION FOR SUCCESS
INFORMACIJE ZA UPIS: http://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/
British International School
Smetanina 12
11040 Beograd
Tel: +381 11 30 66 096
Fax: +381 11 36 74 851
Email: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.