TOPLICOM PLOVI ČAMAC SA KOJEG SE ČUJU SAMO JECAJI! Sanja ga je sama kupila i traži leš svoje majke

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2019, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOPLICOM PLOVI ČAMAC SA KOJEG SE ČUJU SAMO JECAJI! Sanja ga je sama kupila i traži leš svoje majke

Zorica Popović iz Gornje Draganje kod Prokuplja nestala je u utorak uveče, a kako njena ćerka Sanja kaže, ženu za koju se sumnja da je nestala u nabujaloj Toplici nadležne službe nisu ozbiljnije tražile.

Zabrinuta ćerka preuzela je stvar u svoje ruke i sama nabavila čamac kojim će tragati za iščezlom majkom.

- Da li neko poznaje nekog ko iznajmljuje kvalitetnije gumene čamce koji bi se mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koristiti na reci? Situacija je veoma ozbiljna. Majka mi je nestala pre pet dana, sumnjamo da se utopila u reci. Rečno korito nije uređeno, pa je teško tražiti sa obale i zato nam je potreban čamac - napisala je Sanja na jednoj Fejsbuk grupi.

Srećom, čamac je ubrzo pronađen.

- Našli smo čamac u Kraljevu. Već su otišli da ga kupe - rekla je on.

Za nesrećnom ženom tragalo se čitav dan. Podsetimo, Sanja je istakla da njena mama bila depresivna i pila je lekove, ali da nije imala ozbiljnih psihičkih problema i da joj je Sanja sa punim poverenjem prepuštala na čuvanje svoje dete.

- U utorak popodne kada sam došla, nije je bilo. Prvo sam pomislila da je u komšiluku, a onda kako se nije vratila prijavila sam slučaj policiji. I od taga ništa. Kao da čekaju da telo samo izroni - kazala je Sanja.

Ona dodaje da se njena majka verovatno uplašila, jer je njihova kuća poplavljena 2014. godine i da je otišla do reke Toplice, koja je u blizini, da vidi kakav je nivo vode. Sumnja da je tada slučajno pala.

- Ne znam koga sve nisam zvala. Čak i ribočuvarsku službu u Doljevcu. Znam da je prošlo više dana i da je možda telo moje nesrećne majke već u Moravi, ali ja ne mogu da stanem. Tek su posle tri dana malo krenuli da je traže, ali su brzo odustali. Ne mogu da verujem da niko ne želi da se malo zauzme. Znam da je voda sada mutna, ali ja ne mogu da se smirim dok je ne pronađem - kazala je očajna Sanja.
Pogledaj vesti o: Sanja Popović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.