Izvor: Blic, 20.Feb.2019, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung predstavio četiri nova telefona! Među njima i prvi 5G uređaj sa četiri kamere a evo i koliko će koštati

Samsung je danas u San Francisku proslavio deceniju od prvog modela iz Galaxy S serije i to predstavljanjem ne tri telefona kako se očekivalo, već četiri! U isto vreme premijeru je zvanično imao i prvi savitljivi Samsung uređaj - Galaxy Fold sa 7,3-inčnim Infinity Flex ekranom koji se savija u kompaktan uređaj sa prikazom na prednjem ekranu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Samsung predstavio nove Galaxy S10 uređaje, poznate cene u Srbiji FOTO

Izvor: B92, 21.Feb.2019, 01:04

Južnokorejska kompanija Samsung sinoć je svetu predstvila nove premijum uređaje Galaxy S serije, koju čine čak četiri telefona: jeftiniji Samsung Galaxy S10e, standardni Galaxy S10, premijum Galaxy S10+ i najnapredniji Galaxy S10 5G...Globalna promocija - Samsung Unpacked 2019, održana u San Francisku,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.