Samsung bi mogao da odloži objavu Galaxy Folda na manjim tržištima?

Izvor: B92, 25.Jul.2019, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung bi mogao da odloži objavu Galaxy Folda na manjim tržištima?

Iako se nova objava Galaxy Fold fleksibilnog telefona približava, Samsung bi mogao imati loše vesti za one na manjim tržištima. Najnoviji izveštaj sugeriše da će prvi talas zemalja, u kojima će savitljivi telefon biti objavljen, uključivati SAD, Južnu Koreju, Nemačku, Francusku, Indiju i Veliku Britaniju.

Ove informacije su zasnovane na firmware fajlovima za Galaxy Fold modele. Ranije je kompanija razvijala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lokalizovane verzije ovih uređaja za više tržišta, ali sada grane za Italiju i Holandiju, na primer, više ne dobijaju ažuriranja.

Za sada još uvek nema zvaničnog datuma objave Galaxy Folda, ali je Samsung u zvaničnom saopštenju objavio da će telefon biti spreman od septembra. Više detalja bi moglo biti objavljeno tokom Samsungovog Unpacked događaja 7. avgusta.

Samsung rešio problem: Galaxy Fold uskoro na tržištu?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.