Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2018, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung Galaxy A6+ u plavoj i zlatnoj varijanti

Pojavili su se novi renderi dolazećeg Samsung Galaxy A6+ telefona, koji uređaj prikazuju u plavoj i zlatnoj verziji i daju nam bolji uvid u finalni izgled telefona.

Samsung Galaxy A6+ će imati metalni jednodelni dizajn, sa matiranom završnicom i bamperima zanimljivog izgleda. Bamperi su naglašeni prozirnim antena linijama.

Već smo ranije vidjeli da su Infinity Display telefona, kao i sistem sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dvije kamere, aranžirani kao kod Galaxy S9+ modela. Renderi potvrđuju i neobično pozicioniranje loudspeakera, iznad tastera za paljenje.

Pored ovoga, renderi pokazuju i dva uklonjiva slota s lijeve strane - jedan manji i jedan veći. Veći je vjerovatno namijenjen za dual-SIM kartice, dok će manji služiti za microSD kartice.

Samsung Galaxy A6+, kao i standardni A6 model, se očekuje tokom narednih nekoliko mjeseci, uz Android Oreo i Samsung Experience 9.0 interfejs.

(NN/benchmark)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.