SKT je doveo Matu i kompletirao svoj sastav za narednu sezonu

Izvor: B92, 26.Nov.2018, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKT je doveo Matu i kompletirao svoj sastav za narednu sezonu

Danas, na svom tviter nalogu, SKT je potvrdio da će se ekipi pridružiti legendarni support igrač, osvajač svetskog šampionata, Korejac Čo “Mata” Se-hjeong.

On je poslednje 2 godine proveo u KT Rolsteru, u kojem je očigledan cilj bio trofej na Worldsu, cilj koji oni nisu uspeli da ostvare. On je taj trofej osvojio 2014. godine sa ekipom Samsung White, koja se odmah nakon tog trofeja razišla. Pre nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je nastupao za KT Rolster, neko vreme proveo je u Kini, nastupajući za Vici Gaming i RNG.

Za SKT je 2018. godina bila najgora u istoriji, pošto se ekipa nije čak ni kvalifikovala za najprestižniji turnir u godini. Da bi pružili podršku Fakeru, koja mu je falila prošle godine, SKT se potrudio da ove godine ozbiljno pojača svoj sastav. Na toplejnu doveli su Kim “Khan” Donghua, novi ADC igrač je zvezda u usponu, Park “Teddy” Jin-seung, a doveli su i dva junglera Kang “Haru” Min-seunga i Kim “Clid” Tae-mina. Sa Matom, ovaj sastav postaje veoma moćan, pa možemo očekivati da će se sledeće godine boriti za sve najveće trofeje.

Pored svih ovih pojačanja SKT je takođe objavio da ekipu napuštaju treneri Li “PoohManDu” Jeonghjon and Bae “Bengi” Seong-wong. PoohManDU bi trebalo da pronađe novu ekipu, dok će Bengi ima planove da odsluži vojni rok.

Izvor: RUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.