Galaxy S10 bi mogao da podržava reverzibilno bežično punjenje

Izvor: ItRešenja.com, 17.Dec.2018, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galaxy S10 bi mogao da podržava reverzibilno bežično punjenje

Ne prođe dan da ne procuri neki novi podatak ili se pojavi nova glasina o Samsung-u Galaxy S10. Najnovije informacije sugerišu da će jubilarni Galaxy imati reverzibilno bežično punjenje, dakle tehnologiju koju smo upoznali na Huawei-ju Mate 20 Pro.

Ova tehnologija je trenutno u povojima, jer je indukciono punjenje samo po sebi relativno sporo, čak i ako dolazi direktno iz električne mreže. S druge strane, u kritičnim >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << trenucima, uređaj koji ovu tehnologiju podržava, može poslužiti kao punjač drugim uređajima, makar on sam bio spojen na klasični punjač.

Hoće li ova tehnologija napredovati i hoće li je Galaxy S10 zaista podržavati, videćemo kad bude službeno predstavljen.

Izvor: IT Vesti

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.