Šansa za nezaposlene, nude 100 radnih mesta

Izvor: B92, 22.Apr.2018, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šansa za nezaposlene, nude 100 radnih mesta

Novi Pazar -- Sajam zapošljavanja u Tutinu okupio je 18 poslodavaca, koji su nezaposlenima u tom gradu ponudili više od 100 slobodnih radnih mesta.

Direktor filijale Nacionalne službe zapošljavanja u Novom Pazaru Fahrudin Đekić rekao je da je da su ovakvi sajmovi izuzetno efikasni u posredovanju prilikom pronalaska adekvatnog zaposlenja osobama različitih obrazovnih profila.

"Ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imamo više poslodavaca na sajmu, pa su i očekivanja veća. Imamo i dobru saradnju sa lokalnom samoupravom Tutina, uz pomoć koje smo ove godine finasirali 2,5 miliona dinara u nekoliko programa aktivnih mera zapošljavanja", rekao je Đekić.

Sajam zapošljavanja i ove godine organizovala je ispostava Nacionalne službe zapošljavanja u Tutinu, na čijoj evidenciji trenutno ima oko 8.000 nezaposlenih osoba.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.