Potražite posao na Sajmu zapošljavanja

Izvor: Šumadija Press, 13.Maj.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potražite posao na Sajmu zapošljavanja

Na regionalnom Sajmu obrazovanja i zapošljavanja, koji će sutra biti održan u Kragujevcu, učestvovaće 40 poslodavaca iz Šumadije.

Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem više od 250 radnika, kažu u kragujevačkoj filijali Nacionalne službe zapošljavanja.

Najviše slobodnih poslova je za osobe mašinskih i metalskih zanimanja, od trećeg do sedmog stepena stručne spreme, kao i za radnike građevinske struke.

U ponudi su i radna mesta za prodavce, >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << šivače, kao i za menadžere i komercijaliste.

Nezaposleni će biti u prilici i da se na štandu Nacionalne službe zapošljavanja (NSZ) raspitaju o aktuelnim javnim pozivima i konkursima, programima i merama NSZ za podsticanje zapošljavanja, a na raspolaganj im je i pomoć u pisanju radne biografije (CV).

Sajam zapošljavanja biće održan od 11 do 14 časova na Šumadija sajmu.

U vreme trajanja Sajma biće održan i okrugli sto o temi “Partnerstvom do veće zaposlenosti teže zapošljivih lica”, na kojem će, kako se očekuje, učestvovati svi relevantni činioci tržišta rada, koji zajedničkim aktivnostima mogu da doprinesu većem zapošljavanju te kategorije lica.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.