Počeo deveti regionalni onlајn sajam zapošljavanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2018, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo deveti regionalni onlајn sajam zapošljavanja

Deveti regionalni onlајn Sajam zapošljavanja i obrazovanja "Virtuelni dani karijera i znanja 2018." počeo je danas i trajaće narednih sedam dana.

Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta poslovi.infostud.com, sajta moj-posao.net iz Hrvatske i posao.ba iz Bosne i Hercegovine, a zainteresovani mogu posao potražiti na adresi https://rs.dankarijera.com, do 10. oktobra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Ove godine sve kompanije i oglasi su grupisani u pet tematskih "kapsula", HoReCa, ICT, Obrazovanje, Trgovina/Prodaja i Finansije/Bankarstvo.

"Tako će kandidati lakše pronalaziti oglase iz određenih oblasti koje im odgovaraju, a osim mogućnosti konkurisanja, na raspolaganju će im, između ostalog, biti i live ćat sa poslodavcima koji su im interesantni", navode u Infostudu.

Na ovogodišnjem regionalnom onlајn sajmu zapošljavanja, kada je Srbija u pitanju, radnike će tražiti kompanije Delhaize, Mitto Technologies, Milšped, eFront, Miticon, Metro Cash & Carry, Adria Media Group, LearnUpon, Ardagh, Hyperoptic, Ogury, FIS, Nelt, Strabag, Ubisoft, Ernst & Young, Erste banka, Deichmann, Joorney, Brainjocks, NativeCamp, GroundLink, BENU Apoteka, JYSK, Credit Agricole, Najstudent, Coca Cola, Raiffaisen Banka i Infostud grupa, dok će Addiko banka radnike tražiti u celom regionu.

Pored potrage za poslom, kažu u Infostudu, svi posetioci će imati mogućnost da bolje upoznaju poslodavce i direktno komuniciraju sa predstavnicima kompanija putem "live chat".

"Ali, kako bismo još više približili poslodavce kandidatima i ove godine organizujemo dve panel diskusije u StartIT centu u Beogradu gde ce HR menadžeri kompanija davati odgovore na sva vaša, ali i naša pitanja".

Takođe, za sve programere iz regiona, dodaju, tu je Virtuelni Hakaton gde će programeri iz celog regiona i ovaj put odmeriti snage svog koda u takmičenju za vredne nagrade.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Počeo regionalni onlajn sajam zapošljavanja

Izvor: Radio 021, 03.Okt.2018

Deveti regionalni onlајn Sajam zapošljavanja i obrazovanja "Virtuelni dani karijera i znanja 2018." počeo je danas i trajaće narednih sedam dana...Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta poslovi.infostud.com, sajta moj-posao.net iz Hrvatske i posao.ba iz Bosne i Hercegovine,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.