Održana konferencija pred Sajam zapošljavanja

Izvor: Danas, 03.Okt.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana konferencija pred Sajam zapošljavanja

Član gradskog veća Dragomir Petronijević otvorio je danas u palati Beograd konferenciju sajma za zapošljavanje „How2findjob”. Konferencija je uvod u sedmi sajam za zapošaljavanje „Link2job” koji će biti održan 9. novembra u hotelu „Metropol”, a čije održavanje sedmi put za redom pomaže Grad Beograd. Članak Održana konferencija pred Sajam zapošljavanja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

U Požarevcu održan međunarodni volonterski kamp

Izvor: Danas, 03.Okt.2018

Prvi put je u Požarevcu organizovan Međunarodni volonterski kamp, gde su mladi ljudi sa svih meridijana radili na uređenju prostora brojnih lokacija u gradu. Volonteri, pored onih iz Srbije, bili su iz Meksika, Holandije, Italije, Japana. Članak U Požarevcu održan međunarodni volonterski kamp...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.