IT sajam zapošljavanja u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IT sajam zapošljavanja u Novom Sadu

U subotu, 6. aprila od 10 časova otvara se drugi po redu ITkonekt sajаm zapošljavanja i IT konferencija u novosadskom Master centru.

Među poslovima koje će ove godine ponuditi novosadske IT kompanije, najviše je onih za Java, Javascript i .NET programere. Osim njih, ove godine će IT kompanije ponuditi poslove i za Devops inženjere, Angular programere, QA i druge IT stručnjake. Neke od kompanija koje će ponuditi poslove su Quantox Technology, Intens, NTT Data, Tymeshift, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Alternative Payments, Prozone, Adecco Information Technology i drugi.

ITkonekt sajam zapošljavanja lane je čak 1.200 IT stručnjaka za dva dana.

Ulaz je besplatan, a prijava obavezna na www.itkonekt.com ili na ulazu u Master centar na dan događaja.

Paralelno sa IT sajmom zapošljavanja, biće održana i IT konferencija Konferencija je posebno namenjena iskusnim programerima, mediorima i seniorima, koji već imaju nekoliko godina radnog iskustva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

IT sajam zapošljavanja u subotu u Master centru

Izvor: NoviSad.com, 04.Apr.2019

Drugi po redu ITkonekt sajam zapošljavanja i IT konferencija biće otvoreni u subotu, 6. aprila od 10 sati, u novosadskom Master centru. Među poslovima koje će ove..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.