Sajam knjiga počinje 20. oktobra

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Okt.2019, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam knjiga počinje 20. oktobra

Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, biće održan od 20. do 27. oktobra na Beogradskom sajmu, pod sloganom „Pismo=Glava“.

 
Čast da otvori Sajam imaće proslavljeni srpski pisac, predsednik Udruženja književnika Srbije Milovan Vitezović.
 
Tim povodom, danas je u prostorijama Starog dvora, u Skupštini Grada Beograda, održana konferencija za medije sa koje je poručeno da će učestvovati najveći domaći i brojni strani izdavači i pisci, a javnosti će biti predstavljen i veliki broj novih naslova.
 
Sekretar za kulturu...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

VODIČ KROZ SAJAM KNJIGA: Počinje u nedelju, biće 500 izlagača, a evo koje su cene ulaznica i parkinga

Izvor: Blic, 18.Okt.2019, 10:16

Pod sloganom „Pismo = glava“ na predstojećem Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, koji će biti održan od 20. do 27. oktobra, predstaviće se pet stotina direktnih izlagača, od kojih njih 60 dolazi iz inostranstva, a zemlja počasni gost Sajma je Egipat.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.