„Carski rez“ na Sajmu knjiga u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 26.Okt.2017, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Carski rez“ na Sajmu knjiga u Beogradu

Nišvil jazz festival predstaviće posetiocima beogradskog Sajma knjiga, u četvrtak 26. oktobra u podne, na štandu Niškog kulturnog centra, svoje prvo izdanje – fotomonografiju „Carski rez“, autora, poznatog srpskog fotoreportera Dušana Mitića Cara.

Legenda niške fotografije i jedan od rekih, možda i jedini fotoreporter, koji je fotografisao sva izdanja festivala, je u svojim fotografijama ovekovečio >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Nišvil. Izborom radova iz ove fotomonografije predstavljeno je prvih dvadeset godina džez misije Nišvila.

Pored fotografija knjiga „Carski rez“ sadrži i dvojezičan tekst. Moći će da se nabavi po sniženoj ceni do završetka ovogodišnjeg Sajma.

O fotomonografiji govoriće urednik izdanja Dalibor Popović Pop.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Sreda na Sajmu knjiga beleži značajnu posetu mlađe publike

Izvor: Prva.rs, 26.Okt.2017

U sredu su se na štandu Lagune tražili prvenstveno naslovi domaćih autora, mnogi su se interesovali i za Andrića u ovoj jubilarnoj godini našeg nobelovca, kao i za hitove sa naše top-liste.. Mnogobrojni pisci su se četvrtog dana Sajma knjiga družili sa svojim čitaocima na štandu Lagune u Hali...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.