Adligat na sajmu knjiga

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Okt.2018, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adligat na sajmu knjiga

BEOGRAD -  Pozivamo vas da poslednjeg dana sajma posetite štand Adligata i zakoračite bar prvi korak u njegove Muzeje - knjige i putovanja i srpske književnosti . Pustite korak i zavirite u carstvo knjiga, drugih civilizacija, kultura i naroda.

 
Na štandu Adligata, KOJI SE NALAZI U HALI 4 Beogradskog sajma (u koju se ulazi iz centralne hale 1, na sredini), sigurno ćete zateći bar nekog od naših uglednih pisaca, kao i izdavača, kojih je na desetine posetilo Adligat tokom trajanja 63. Međunarodnog sajma knjiga.
 
 
Ja sam, recimo, juče zatekla Ršuma (Ljubivoje Ršumović).Sedeo je i pričao sa drugim gostima sajma, verovatno o kulturi i njenoj borbi da opstane u Srbiji.
 ...
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Vesić: Vlada Ilić zaslužuje spomenik u Beogradu

Izvor: JUGpress.com, 28.Okt.2018

BEOGRAD-VLASOTINCE-LESKOVAC..Drugo izdanje knjige “Prvi moderni gradonačelnik Beograda – monografija o Vladi Iliću” vlasotinčanina Saše Z. Stankovića predstavljena je na štandu “Albion books”-a na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga...Štand je posetio i zamenik gradonačelnika Beograda...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.