Pandemijski žurnal - izložba niških fotoreportera o godinu i po dana pandemije

Izvor: JužneVesti.com, 29.Sep.2021, 07:54

"Pandemijski žurnal" - izložba niških fotoreportera o godinu i po dana pandemije

Kako su kroz "objektiv" proteklih godinu i po dana videli fotografi Saša Đorđević, Vanja Keser i Jelena Đukić Pejić Nišlije mogu pogledati na izložbi "Pandemijski žurnal" koja će biti otvorena u sredu 29. septembra od 12 sati u Obrenovićevoj ulici.

Kako navode, želeli su da ovekoveče brojne trenutke patnje, straha, nemoći, solidarnosti i nade ali i da podsete da pandemija i dalje traje.

Ove fotografije su od velikog dokumentarnog značaja jer su >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zabeležile veoma teške trenutke u Nišu i okolini, a sa kojim se suočio čitav svet. Od samog početka moje kolege i ja smo fotografisali različite trenutke, a mnoge od njih smo i sami emotivno teško podneli jer smo bili svedoci mnogih tužnih, ali i ohrabrujućih trenutaka - kaže Jelena Đukić Pejić, jedna od autora foto izložbe.

Izložbu fotografija organizuje Medijski istraživački centar uz podršku Grada Niša i Opštine Medijana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Pandemijski žurnal

Izvor: Megafon.co, 29.Sep.2021

Izložba fotografija niških fotografa Saše Đorđevića, Vanje Kesera i Jelene Đukić Pejić – Pandemijski žurnal otvorena je 29. septembra u Obrenovićevoj ulici, a od 9. do 19. oktobra biće izložena u Oficirskom domu. Izložbu organizuje Medijski istraživački centar uz podršku Grada...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.