Izvor: RTS, 15.Jun.2021, 15:11

Đorđević zvanično više nije trener Virtusa

Aleksandar Đorđević nije više trener košarkaša Virtusa iz Bolonje, zvanično je saopštio italijanski šampion.
Klub iz Bolonje zahvalio se srpskom treneru, koji je nedavno tim vodio do titule u prvenstvu Italije.

Đorđević je u Virtus došao 2019. godine i potpisao ugovor do leta 2021.
U prvoj sezoni osvojio FIBA Ligu šampiona, a naredne se plasirao u četvrtfinale >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Evrokupa, nakon što je ista prekinuta zbog korona virusa.
"Hvala Saša. Hvala za sva zadovoljstva i pobede koje smo ostvarili zajedno. Noć u Antverpenu i osvajanje 16. skudeta su izuzetna sećanja koja će zauvek ostati u istoriji našeg slavnog kluba. Čitav klub želi da ti se zahvali na strasti sa kojom si radio svakog dana u Virtusu i želimo ti sve najbolje u profesionalnoj budućnosti", navodi se u saoštenju kluba, koje potpisuje generalni direktor Luka Baraldi.
Ranije tokom dana lokalni list "Korijere di Bolonja" objavio je da će italijanski stručnjak Serđo Skariolo preuzeti Virtus.
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević,   Coronavirus

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević nije više trener Virtusa iz Bolonje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2021

Aleksandar Đorđević nije više trener košarkaša Virtusa iz Bolonje, zvanično je saopštio italijanski šampion...Klub iz Bolonje zahvalio se srpskom treneru, koji je nedavno tim vodio do titule u prvenstvu Italije...Đorđević je u Virtus došao 2019. godine i potpisao ugovor do leta 2021...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.