Izvor: MozzartSport.com, 12.Okt.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević i Danilović: Dončić i Jokić su fantastični, ali samo bi Bogdanović mogao da igra sa nama

(Od dopisnika MOZZART Sporta iz Rima)  “Dončić i Jokić su fantastični igrači, ali jedini bi Bogdan Bogdanović mogao da igra sa nama”, odgovorili su u glas Predrag Danilović i Saša Đođević na panelu posvećenom fenomenu jugoslovenske košarke na najvećem i najznačajnijem Festivalu sporta u Italiji, u organizaciji najuticajnijeg i najtiražnijeg spor...
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević,   Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ĐORĐEVIĆ I DANILOVIĆ ZAPREPASTILI PRISUTNE OVOM IZJAVOM: Jokić i Dončić su fantastični igrači, ali samo bi ON mogao da igra sa nama!

Izvor: Kurir, 12.Okt.2019

Aleksandar Đorđević i Predrag Danilović govorili su na panelu posvećenu fenomenu jugoslovenske košarke na Festivalu sporta održanom u italijanskom Trentu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.