BRUTALNI debi Saleta Đorđevića u Virtusu!

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2019, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNI debi Saleta Đorđevića u Virtusu!

Lepši početak u novom klubu nije mogao da poželi!

Juče je zvanično promovisan, a već večeras je Saša Đorđević debitovao na klupi Virtusa iz Bolonje, u veoma važnoj utakmici za ovu ekipu.

U pitanju je bio revanš meč osmine finala FIBA Lige šampiona, protiv Le Mana, a u prvom susretu u Francuskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bilo je nerešeno - 74:74.

Ali, večeras, pod vođstvom srpskog stručnjaka, Virtus se preporodio i deklasirao goste iz Francuske rezultatom 81:58, za plasman u četvrtfinale FIBA Lige šampiona!

Ni u jednom trenutku se pitanje pobednika nije postavljalo, već posle prvog poluvremena Virtus je imao 18 poena prednosti (43:25), a najveću prednost Đorđevićev tim je stekao početkom poslednje deonice (71:38).

Sjajan utisak sa Đorđevićevog debija je upotpunila i odlična partija povremenog reprezentativca Srbije Dejana Kravića, koji je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 16 poena, uz četiri skoka. Panter i Baldi Rosi su upisali po 12 poena.

Kod gostiju nešto bolji od ostalih Majkl Tompson sa 13 poena.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sale razdrmao Bolonju, pobeda od 23 razlike

Izvor: MozzartSport.com, 13.Mar.2019

Selektor srpske košarkaške reprezentacije Aleksandar Đorđević trijumfalno je započeo mandat na klupi Virtusa iz Bolonje i to pobedom od čak 23 razlike nad francuskim Le Manom (81:58) u okviru revanša osmine finala košarkaške Lige šampiona. Pošto je u prvom duelu ovih rivala bilo nerešeno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.