BOMBA IZ BOLONJE: Virtus želi još jednog Srbina, ljubimac Grobara stiže kod Tea, Markovića i Đorđevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 17:44

BOMBA IZ BOLONJE: Virtus želi još jednog Srbina, ljubimac Grobara stiže kod Tea, Markovića i Đorđevića

Ponovo u crno-belom.

Virtus iz Bolonje ima velike planove za sledeću sezonu! Naime, klub koji sa klupe predvodi Saša Đorđević namerava da svoje redove pojača sa Vladimirom Lučićem (31).

Srpski reprezentativac je ugovorom vezan za minhenski Bajern do 2022. godine, Bavarci će ga teško pustiti, međutim, ukoliko Italijani isplate klauzulu Lučić će se pridružiti Milošu Teodosiću, Stefanu Markoviću, Stefan Nikoliću i pomenutom Đorđeviću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nekadašnji član Partizana ove sezone u Evroligi prosečno beleži 13,3 poena i 4,6 skokova. Jedan je od najznačajnijih košarkaša Bajerna iz Minhena u proteklih nekoliko godina, a njegov odlazak bi bio veliki hendikep za klub iz Audi doma.

Večeras (20.00) u Pireju Olimpijakos čeka Zvezdu, a i jedan i drugi klub ne stoje dobro na tabeli Evrolige i želeće verovatno što pre da zaborave ovu sezonu. Kvota na keca je 1,45, a na dvojku 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Zvezda.
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.