PUKAO: Đorđević u klinču sa italijanskim medijima

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 20:26

PUKAO: Đorđević u klinču sa italijanskim medijima

"Uvek sam bio korektan prema svima, ali štampa nije bila prema meni."

Košarkaši Virtusa su u sezonu ušli sa ambicijom da se osvajanjem Evrokupa domognu Evrolige, ali ih je na tom putu zaustavio Uniks, a u prvenstvu Italije, gde žele da prekinu dominaciju Milana ih čekaju plej-of dueli sa Trevizom.

Uoči te utakmice, trener tima iz Bolonje i bivši selektor Srbije Saša Đorđević se našao pred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medijima, sa kojima nije u najboljim odnosima.

Juventus je na ivici ambisa i više ništa ne zavisi od njega. Večeras (20.45) gostuje Sasuolu, i mora da pobedi i nada se kiksevima rivala u borbi za plasman u Ligu šampiona. Kvota na dvojku je 1,70, dok je dupla šansa 1X 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo - Juventus.

- Igramo sa Trevizom, a ti mi i dalje postavljaš pitanja u vezi sa Uniksom. Mogao si me to pitati i ranije - odbrusio je Đorđević.

Na konstataciju novinara da u svom timu ima nekadašnje šampione Evrolige i NBA lige, bivši selektor Srbije istakao je da prošlost nije važna.

- Prošlost nije bitna. Ono što je juče urađeno ne postoji. Svi igraju dobro, kao što sam rekao i ranije. Nije važno šta su uradili Teodosić ili Belineli tokom svojih karijera, trenutno se računa samo ono što sada mogu učiniti za Virtus.

Legendarnom kašarkašu predočeno je da je možda poslednja prilika za ovu grupu momaka u Virtusu da osvoje neki trofej...

- Gde to piše? Ovde sam stigao kada je ekipa bila 10. ili 11. Plej-of nije bio na vidiku. Prošle godine smo bili vodeći i veoma sam ponosan na učinjeno u prethodnom periodu. Uvek sam bio korektan prema svima, ali štampa nije bila prema meni. Setite se da smo prošle godine trebali da budemo prvi, prvi! Sada smo treći - istakao je Đorđević.
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.