Najpopularnija imena za pse u 2019.

Izvor: B92, 16.Dec.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpopularnija imena za pse u 2019.

Kao i svake godine, početkom decembra na portalu Rover.com budu objavljena najpopularnija imena za pse za tekuću godinu. Kako pokazuje ova lista, klasična pseća i ljudska imena se polako vraćaju u modu, uz ostala poznata imena iz crtaća ili filmova.

Rover.com je najveća svetska mreža s pet zvezdica za osobe koje čuvaju i šetaju pse, a istraživanje za ovu top-listu je bazirano na podacima prikupljenim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od više od dva miliona vlasnika pasa iz celog sveta.

Ova imena su ušla u top-10:

Bela

Popi

Alfi

Lola

Maks

Čarli

Luna

Bejli

Tedi

Badi

Istraživanje je pokazalo da su Britanci skloniji da daju svojim psima stara ljudska imena kao što su Gertruda i Klajv, uz Najdžel, Hemfri, Širli i Džun, prenosi Petmagazine.rs.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Najpopularnija imena za pse u 2019.

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Dec.2019

Kao i svake godine, u decembru na portalu Rover.com budu objavljena najpopularnija imena za pse za tekuću godinu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.