Robi prelomio, ovo je konačna odluka o Vranješu!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi prelomio, ovo je konačna odluka o Vranješu!

"Veliki Žuti" odlučio je da više ne poziva Ognjena Vranješa u nacionalnu selekciju.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine ne računa na defanzivca Anderlehta Ognjena Vranješa dok se za kormilom "A" selekcije nalazi Robert Prosinečki.

Selektor "Zmajeva" potvrdio je u izjavi za agenciju "Anadolija" da Ognjena Vranješa više neće pozivati u nacionalni tim, a kao razlog je naveo stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koje je defanzivac Anderlehta radio van terena.

"Sam je sebe diskvalifikovao iz reprezentacije. Reprezentativac jedne zemlje, tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i van njega. Žao mi je, ali tako je", objasnio je Prosinečki.

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine reagovao je pre izvesnog vremena zbog sporne tetovaže Ognjena Vranješa na kojoj se nalazi četnički vojvoda Momčilo Đujić.

Na to se nadovezala afera sa Jelenom Karleušom zbog čega je Prosinečki doneo odluku da Vranješa više ne poziva u državni tim.

"Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere... Ne, to tako ne ide. Svi moramo biti u službi reprezentacije i države, podređeni cilju, plasmanu na Evropsko prvenstvo. Nikakvi ni najmanji problemi u ekipi i oko ekipe nam ne trebaju", konstatovao je selekor Bosne i Hercegovine.

Robert Prosinečki ne krije da će ovakva odluka oslabiti odbranu reprezentacije BiH, ali je ipak odlučio da "precrtavanjem" Vranješa obezbedi mirnu atmosferu u nacionalnom timu pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ognjen Vranješ je nedavno izbačen iz prvog tima Anderlehta iz istih razloga, pa mu trenutno ostaje da trenira sa mladom ekipom kluba iz Brisela, a videćemo kada će ponovo zaigrati takmičarski fudbal.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Prosinečki ŠUTNUO Vranješa iz reprezentacije BiH zbog PAKLA koji je priredio Karleuši!

Izvor: Press, 20.Feb.2019, 14:45

Ognjena Vranješa neću više pozivati u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, rekao je u ekskluzivnom razgovoru za Anadolu Agency (AA) Robert Prosinečki, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.