Prosinečki precrtao Vranješa zbog Đujića i Karleuše!

Izvor: Mondo, 19.Feb.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki "precrtao" Vranješa zbog Đujića i Karleuše!

Robert Prosinečki, selektor Bosne i Hercegovine, izjavio je agenciji "Anadolija" da Ognjena Vranješa više neće pozivati u selekciju "zmajeva".

Selektor "zmajeva" konačno je dao odgovor na slučaj Ognjena Vranješa.

Centralni defanzivac Anderlehta je kompromitovao budućnost u dresu briselskog kluba, a potom i reprezentacije BiH nakon serije incidenata uglavnom izvan fudbalskih terena.

Tetovaža četničkog vojvode iz Drugog svjetskog rata Momčila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Đujića, javna podrška huliganima atinskog AEK-a, kao i celi skandal sa pevačicom Jelenom Karleušom, "kumovali" su odluci Roberta Prosinečkog da više ne bude pozivan među "zmajeve".

"Sam je sebe diskvalifikovao iz reprezentacije. Reprezentativac jedne zemlje, tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i van njega. Žao mi je, ali tako je. I Savez je reagovao i osudio njegove postupke pre izvesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere... Ne, to tako ne ide. Svi moramo biti u službi reprezentacije i države, podređeni cilju, plasmanu na Evropsko prvenstvo. Nikakvi ni najmanji problemi u i oko ekipe nam ne trebaju", istakao je Prosinečki agenciji "Anadolija", a preneli elektronski mediji.

POVEZANE VIJESTI

Karleuša o svojoj vagini i Vranješevom "ponosu"Vranješ zbog afere gubi posao u Anderlehtu?Vranješ zgrozio javnost: Dobrodošli u pakao!

Prema njegovim rečima, zbog "precrtavanja" Vranješa će trpiti odbrana nacionalne reprezentacije BiH.

"Istina, imaćemo problema zbog toga. Vranješ je igrao veoma dobro u proteklom periodu i moraćemo tražiti rešenje na poziciji desnog beka. Nadam se da ćemo uspeti što pre naći adekvatnu zamenu na toj poziciji, tj. da će igrači koji bi mogli konkurisati na toj poziciji biti u takmičarskoj formi".

Prosinečki: Vjerujem da možemo na EURO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.