Prosinečki pozvao i Ibrahimovića u selekciju BiH?!

Izvor: Mondo, 20.Avg.2019, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki "pozvao" i Ibrahimovića u selekciju BiH?!

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki napravio je lapsus na konferenciji za novnare i nasmejao sve.

Foto: MONDO/P. Vujić

Kad bi se svi snovi pretvorili u javu ili "što je babi milo to joj se i snilo"...

Selektor reprezentacije BiH Robert Prosinečki napravio je lapsus na konferenciji za novinare na kojoj je predstavio spisak igrača za utakmice protiv Lihtenštajna i Jermenije u kvalifikacijama za Evropsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prvenstvo 2020. godine.

Na njegovom spisku iznenada se našao i... ZLATAN IBRAHIMOVIĆ!

"Ibrahimović... ovaj... Šehić, slušaj mene... Da, Zlatan...", nasmejao se Prosinečki, ali i svi prisutni na konferenciji za medije, nakon što je u reprezentaciju pozvao sina Šefika Ibrahimovića iz Bijeljine.

POGLEDAJTE snimak OVDE
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosinečki "pozvao" i Ibrahimovića u selekciju BiH?!

Izvor: Mondo, 20.Avg.2019

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki napravio je lapsus na konferenciji za novinare i nasmejao sve...Foto: MONDO/P. Vujić..Kad bi se svi snovi pretvorili u javu ili "što je babi milo to joj se i snilo"....Selektor reprezentacije BiH Robert Prosinečki napravio je lapsus na...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.