Prosinečki ostaje selektor Bosne i Hercegovine

Izvor: RTS, 10.Sep.2019, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki ostaje selektor Bosne i Hercegovine

Robert Prosinečki je podneo ostavku na mesto selektora Bosne i Hercegovine. Iako je najavio da je ona neopoziva, nakon sastanka Izvršnog odbora FS BiH, promenio je odluku i ostaje na klupi reprezentacije.
Izvršni odbor FS BiH odlučio je da je najbolje za reprezentaciju da na mestu selektora ostane Robert Prosinečki do >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kraja kvalifikacija za EP 2020. godine.

"Sagledavanjem objektivne situacije i trenutnog stanja, te uzimajući u obzir realne okolnosti i kvalitetne argumente, donesen je zaključak da Izvršni odbor daje punu podršku selektoru Robertu Prosinečkom do kraja kvalifikacionog ciklusa za EURO 2020, kako je definisano potpisanim ugovorom", navodi se, pored ostalog, u saopštenju FS BiH.
Robert Prosinečki je potvrdio da nije želeo da razočara ljude iz saveza i da će ostati na mestu selektora.
"Razgovarao sam sa predsednikom nakon utakmice, imam i podršku ljudi iz Izvršnog odbora. Odlučio sam da ne razočaram te ljudi, te ću i dalje biti selektor'', rekao je Prosinečki novinarima neposredno po završetku sastanka IO FS BiH.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.