Oglasio se Prosinečki: Ili će reći da ne volim Dinamo ili će pisati: Ma šta će nam on?

Izvor: B92, 08.Jul.2020, 14:17

Oglasio se Prosinečki: Ili će reći da ne volim Dinamo ili će pisati: 'Ma šta će nam on?'

Hrvatski trener Robert Prosinečki nije želeo preterano da komentariše spekulacije o njegovom preuzimanju Dinama iz Zagreba.

On kaže da je trenutno fokusiran na svoj trenutni klub Kajzeri i borbu za opstanak u turskoj Superligi.

"Sve što sad kažem, neće biti dobro. Nećemo o tome, bilo što da kažem, ovdašnji će mediji preneti sve moje reči. Neko će to korektno preneti, neko će, pak, nešto napisati pogrešno, pa bi se neke iskrivljene rečenice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poput bumeranga mogle vratiti u Zagreb. Usredsređen sam isključivo na Kajzeri", rekao je Prosinečki i dodao:

"Kažem li da me u ovom trenutku to ne zanima, neki će napisati da ne volim Dinamo! Ukoliko, pak, iskažem želju da dođem u Maksimir, onda će se javiti oni drugi i napisati: 'Ma šta će nam on?' I zato ne volim o tome da pričam".

Prosinečki je prokomentarisao je i dešavanja u španskoj LaLigi, te međusobne optužbe Reala i Barselone da suprotnom taboru pomažu sudije i VAR.

"Pre je Serhio Ramos vikao da sudije pomažu Barseloni! Uvek je to tako i uvek će to biti tako, onaj koji gubi uvek će optuživati sudije, ili VAR, da rade za onog drugog. Njihovo je suparništvo veliko i za svoje se neuspehe neretko traži alibi u nekome trećem", istakao je Prosinečki.

Ukoliko Prosinečki preuzme Dinamo, biće mu to prvi hrvatski klub koji vodi samostalno.

U karijeri je još trenirao Crvenu zvezdu, te selekcije Bosne i Hercegovine i Azerbejdžana.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.