Odlične vesti iz Sarajeva, Robi izašao sa intenzivne nege

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2018, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlične vesti iz Sarajeva, Robi izašao sa intenzivne nege

Oporavak selektora reprezentacije BiH odvija se po planu.

Ljubitelje fudbala u regionu prošlog četvrtka zabrinula je informacija da je Robert Prosinečki hitno primljen na odeljenje Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, posle čega je morao da bude podvrgnut hirurškom zahvatu zbog problema sa tankim crevom.

Operacija je uspešno obavljena u petak, posle čega je popularni Robi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zadržan na intenzivnoj nezi.

Ono što danas može da raduje, to je najnovija informacija sarajevskih medija da je Prosinečki izašao sa intenzivne nege, kao i da bi već u petak mogao i da napusti bolnicu.

On je trebalo da bude deo delegacije NFS BiH koja će 2. decembra putovati u Dablin na žreb grupa kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020, ali ipak neće biti u mogućnosti zbog tih zdravstvenih problema.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BOLNICA NA NOGAMA: Promenilo se ZDRAVSTVENO STANJE Roberta Prosinečkog!

Izvor: Kurir, 27.Nov.2018

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert je zbog problema sa tankim crevom prethodnog četvrtka morao da bude primljen u sarajevsku bolnicu, gde je veoma brzo podvrgnut operaciji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.