Robert Prosinečki završio u bolnici

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert Prosinečki završio u bolnici

Selektor Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki primljen je u četvrtak uveče u Klinični centar Univerziteta u Sarajevu.

Kako prenosi Dnevni avaz, Prosinečki je primljen zbog iscrpljenosti, dobio je infuziju i ostao na pregledima. Prosinečki se u četvrtak osećao loše, zbog čega je propustio otvaranje novih prostorija Fudbalskog saveza BiH.

Ovo nije prvi put da Prosinečki ima poteškoća >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa zdravljem, ranije je imao velikih problema sa centrom za ravnotežu.

Prosinečki je u januaru preuzeo reprezentaciju BiH nakon neuspešnih kvalifikacija za SP i odmah ostvario veliki napredak.

Zmajevi su pod vođstvom "Žutog" osvojili grupu u Ligi B Lige nacija i tako se plasirali u elitnu Ligu A, bez poraza u konkurenciji Austrije i Severne Irske, uz samo jedan primljen gol.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosinečki na operaciji zbog problema sa slepim crevom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2018

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki zbog problema sa slepim crevom podvrgnut je operaciji, javlja Dnevni Avaz...Bivši trener i fudbaler Crvene zvezde, sa kojom je bio šampion Evrope 1991, završio je u jednoj bolnici u Sarajevu jer mu je pozlilo zbog iscrpljenosti...Prvo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.