Prosinečki ljut zbog žalosne odluke UEFA!

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2019, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki ljut zbog "žalosne" odluke UEFA!

Bosanci će morati bez svoje zvezde u predstojeće bitke.

Selektor Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki ocenio je "žalosnom" odluku UEFA da suspenduje Miralema Pjanića na dve utakmice zbog zarađenog crvenog kartona.



"Žalosno. Pjanića kazniti sa dve utakmice, a uveren sam i danas da onaj start nije uopšte bio za crveni karton. Nije imao nameru da startuje na protivnika. To nije u redu. Verujem da će nakon naše žalbe UEFA ublažiti kaznu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da ćemo Pjanića imati za utakmicu sa Italijom. Nije zaslužio da propusti meč u 'svom' Torinu"
, smatra Prosinečki.

Bosanac je dobio direktan crveni karton na prethodnom meču sa Grčkom, a propustiće naredne dve utakmice u kvalifikacijama protiv Finske i Italije u gostima.

Fudbalski savez BiH je najavio da će uložiti žalbu, pa se nadaju da će Pjanić ipak istrčati na teren barem protiv Italijana u Torinu.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.