Krauč o Prosinečkom: Nije gasio crveni Marlboro

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2017, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krauč o Prosinečkom: Nije gasio crveni Marlboro

Piter Krauč, napadač Stouka, govorio je o saradnji sa Robertom Prosinečkim u Portsmutu i otkrio da je bivši hrvatski fudbaler tokom igračke karijere bio veliki ljubitelj cigareta.

Krauč i Prosinečki su bili saigrači u engleskom klubu u sezoni 2001/02.

- Nije se odvajao od cigareta. Pušio je pre utakmice, na poluvremenu, tokom tuširanja, posle utakmice. Crveni Marlboro - prisetio se Krauč u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << intervjuu za FourFourTwo.

Cigarete nisu smetale Robjiu da sjajno sarađuje sa Kraučem na terenu.

- Mislim da sam postigao 19 golova te sezone, a on mi je gotovo svaki servirao kao na tacni. Nije mnogo pričao, ali je razumeo mnogo više nego što je ostavljao utisak da razume. Sa njim ste mogli da pričate i odgovarao bi na savršenom engleskom, ali kada biste mu rekli da se vrati u odbranu, pravio se da ne razume - dodao je Krauč.

Prosinečki je tokom karijere, pored Portsmuta, nastupao između ostalog i za Dinamo, Crvenu zvezdu, Real, Ovijedo, Barselonu i Sevilju.

Najveći uspeh ostvario je 1991. kad je sa Zvezdom došao do titule prvaka sveta. Igračku karijeru je završio 2005, a prethodne tri godine bio je selektor reprezentacije Azerbejdžana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.