Pančevo: Restitucija zaustavila put ka regionalnoj deponiji

Izvor: Radio 021, 18.Dec.2017, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo: Restitucija zaustavila put ka regionalnoj deponiji

Gradsko veće Pančeva dalo je saglasnost da se na novi način regulišu međusobne obaveze Grada Pančeva i grupe firmi na čijem je čelu somborski "Saputnik-M" DOO, a oko izrade tehničke dokumentacije za izgradnju pristupnog puta za regionalnu deponiju čija je dužina 1.700 metara.

Kako je objasnio gradski sekretar za investicije Đura Resanović, do zastoja u izradi dokumentacije ne dolazi zbog grešaka na strani naručioca i izvođača posla već zbog procesa restitucije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zemljišta. Imovinsko pravne odnose je neophodno razrešiti pre nego se nastavi sa daljim projektovanjem ovog puta.

Ovaj ugovor, vredan 1,2 miliona dinara sa PDV-om, potpisan je u novembru 2016. godine, podseća 013info.rs. Ukupan maksimalni rok za izradu tehničke dokumentacije tada ugovoren bio je 55 kalendarskih dana.

Autor: 013info.rs
Pogledaj vesti o: Restitucija

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.