Izvor: Blic, 02.Jan.2018, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvoren "Zimzograd" u Banjaluci, klizalište otvoreno do 1. februara

Od 1. decembra 2017. do 2. januara ove godine “Zimzograd” u Banjaluci je na 3 lokacije imao više od 60 izlagača i privukao na stotine hiljada posetilaca.

Klizalište u Parku “Petar Kočić” ostaje otvoreno do 1. februara 2018. godine, kako bi najmlađi i njihovi roditelji mogli da uživaju tokom zimskog raspusta.

Organizatori navode da je interesovanje posetilaca bilo najbolje do sada.

- Potrudili smo se da budemo najbolji do sada i promenili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koncepciju muzičkog programa i posetiocima omogućili da uživaju u različitom sadržaju u sklopu “After vork parti”, zvezdama Jutjub scene poput Muđe i Ćaleta, “Jaserštajn”, Marije Žeželj, Zvognja, Davora Gerbusa i Jane Dačović, ali i različitim sadržajima našeg zabavnog parka. Obećavamo da ćemo iduće sezone doneti više sadržaja i privući posetioce da se vrate u ovaj čarobni grad, “Zimzograd” – saopštio je Marko Šiniković, portparol “Zimzograda”, čiji su organizatori Agencija “Mint” i Turistička organizacija Banjaluka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.