Zaplijenjeno oružje i municija, uhapšena tri lica

Izvor: Cafe.ba, 26.Jul.2015, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplijenjeno oružje i municija, uhapšena tri lica

PODGORICA - Crnogorska policija je u više gradova pronašla i oduzela izvjesnu količinu oružja i municije, te uhapsila tri osobe, među kojima je i bezbjednosno interesantno lice Marko Radoman /28/ iz Bara.

Iz crnogorske Uprave policije navode da su kod Radomana za pojasom pronašli pištolj marke "M 57" za koji ne posjeduje oružni list.

Službenici Centra bezbjednosti Pljevlja pretresli su kuće i pomoćni objekat Dragmila Klačara /54/ iz Pljevalja gdje su pronašli >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << i oduzeli određenu količinu oružja.

"Pronađeni su lovačka puška marke `zastava` kalibra 12 milimetara sa tri patrona metaka, automatska puška kalibra 7,62 milimetara sa okvirom, dva tromblonska nastavka i 52 komada municije različitog kalibara i pištolj marke `zastava TT` kalibra 7,62 milimetra", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Službenici Centra bezbjednosti Budva su prilikom kontrole Miodraga Vujoševića /37/ iz Podgorice oduzeli revolver marke "smit i veson" u kojem se nalazilo pet metaka, a za koji Vujošević nije imao oružni list.

Vujošević je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i priveden zamjeniku osnovnog državnog tužioca u Kotoru.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Crna Gora: Zaplenjeno oružje i municija, uhapšene tri osobe

Izvor: Blic, 26.Jul.2015

Crnogorska policija je u više gradova pronašla i oduzela izvesnu količinu oružja i municije, te uhapsila tri osobe, među kojima je i bezbednosno interesantno lice Marko Radoman (28) iz Bara...Iz crnogorske Uprave policije navode da su kod Radomana za pojasom pronašli pištolj marke "M 57" za koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.